Vuokralaiset alkavat vallata rytmiä keväällä 2022

Entisen Boston Globen pääkonttorin kunnostustyöt osuivat torstaina tärkeään virstanpylvääseen, kun Beatin takana olevat kehittäjät ilmoittivat, että life science -, medical-ja high-tech-yritykset alkavat miehittää rakennusta tulevana keväänä.

Aukko tulee keskellä suurta kysyntää laboratoriotilat Bostonin alueella. Sijaitsee osoitteessa 135 Morrissey Blvd., sivusto on muutaman askeleen päässä punaisesta linjasta, ja seitsemän pysäkin päässä Kendall Squaresta, joka on alueen biotekniikkayritysten kuuma paikka.

Kehitystiimin edustajat, joihin kuuluivat Nordblom Company ja Alcion Ventures, mainostivat uutta kumppanuutta Beacon Capital Partnersin kanssa.Beacon Capital Partners on sijoitusyhtiö, joka äskettäin palkkasi Steve purpuran pois commercial real estate brokerage CBRE New Englandista keskittyäkseen Beacon Capitalin biotieteeseen.

Globe muutti rakennukseen vuonna 1958 ja työllisti suurimmillaan lähes 3 000 ihmistä. Päivälehti siirtyi kesäkuussa 2017 osoitteeseen 53 State St., kun sen painotoiminta siirtyi Tauntoniin.

Nordblom osti 16,5 hehtaarin tontin ja sen 695 000 neliön rakennuksen joulukuussa 2017 81 miljoonalla dollarilla. Sen jälkeen rakennus pelkistettiin paljaaksi ja vuonna 2019 aloitettiin rakennustyöt, joiden tarkoituksena oli muuttaa alue 65 000 neliön luovaan toimistoon, laboratorioon ja liiketilaan, jossa on panimo-ja elintarvikehalli.

Uusi ” innovaatiokampus ”on nimetty Boston Exchange for Accelerated Technology, tai BEAT, kunnianosoitus” beat ” toimittajille, jotka työskentelivät Globe.

”Visiomme on uudelleen kuvitella tämän ikonin kampuksen osaksi elinvoimainen keskus työllisyyden tuo eteenpäin näköinen työpaikkoja ja mahdollisuuksia alas punainen viiva Dorchester jälleen,” og Hunnewell, EVP Nordblom, sanoi lausunnossaan.

”Rakennus toimii hyvin life science-vuokralaisille, jotka arvostavat sen laajoja lattialaattoja, huomattavia lattiasta lattiaan ulottuvia korkeuksia ja Punalinjaisia yhteyksiä Dorchesterista Kendall Squarelle ja sen ulkopuolelle. Odotamme energistä uutta solmua life science-yrityksistä, jotka aktivoivat tämän ominaisuuden”, sanoi Purpura, joka toimii Beacon Capital Life Sciencen johtajana.

Erillisessä lausunnossa, Eugene DelFavero, talousjohtaja ja osakas alcion Ventures, sanoi rakennuksen ostettiin 2017 tavoitteena tarjota ”state-of-the-art luova toimisto ja life science laitos”, joka toisi työpaikkoja Savin Hill ja Columbia Point osat Dorchester.

”Tiimimme kovalla työllä ja naapuruston tuella pystyimme toteuttamaan visiomme aiemmin tänä vuonna ja olemme ylpeitä rakennuksesta, jonka kumppanuutemme on saanut valmiiksi”, hän lisäsi. ”Olemme vakuuttuneita siitä, että Beacon/Nordblom-kumppanuus hyödyntää täysimääräisesti Bostonin erittäin vahvoja life science-markkinoita ja jatkaa alkuperäisen visiomme toteuttamista.”

Mukavuudet vuokralaisille BEAT on myös kuntosali, yhteinen kattokansi, sisäkoripallo mini-kenttä, konferenssikeskus, golf simulaattori, 865 paikan päällä pysäköintipaikkoja, ja sisätiloissa polkupyörän varastointi ja korjaus laitos.

Lisäksi rakennetaan uusi monikäyttöinen pyörä-ja kävelypolku, joka parantaa kulkuyhteyttä kohteeseen ja sieltä pois. Nordblom on aiemmin kertonut tehneensä osavaltion luonnonsuojelu-ja Virkistysministeriön kanssa sopimuksen, jonka mukaan joukkue saa yhteyden viereiseen Patten ’ s Cove-nimiseen julkiseen puistoon ja ylläpitää sitä.

JFK / UMass Red linen asema lähellä beatia on myös MBTA: n lähiliikenteen rautatielinjoilla, jotka ulottuvat Bostonin Readvillen naapurustoon sekä Bostonin eteläpuolella oleviin yhteisöihin, kuten Middleborough/Lakeville, Kingston ja Scituate.