Uusi avaus Wu: lle: Cassellius jättää koulun viran kesäkuun lopussa

Uuden Boston Public Schools – tarkastajan etsintä-viides viimeisen 10 vuoden aikana-alkaa virallisesti ensi viikon Koulukomitean kokouksessa, kun tohtori Brenda Cassellius, joka otti työn vuonna 2019, aikoo astua syrjään kouluvuoden loppuun mennessä kesäkuussa.

Kun vakituisen poliisipäällikön haku on käynnissä, Casselliuksen virkavapaus avaa toisen huippupaikan ensimmäisen vuoden pormestarille Michelle Wulle täytettäväksi.

Wu kutsui Casselliuksen lähestyvää lähtöä ”keskinäiseksi päätökseksi”, joka tehtiin hänen, Casselliuksen ja Bostonin Koulukomitean puheenjohtajan Jeri Robinsonin” huolellisen harkinnan ” jälkeen.

Tiistaiaamun lehdistötilaisuudessa Brighton High Schoolin ulkopuolella Wu myönsi lisää avoimia kabinettivirkoja, mukaan lukien Bostonin suunnittelu-ja kehitysviraston uudistamissuunnittelun päällikkö, henkilöstöpalvelujen päällikkö, tiedotuspäällikkö ja ilmastonmuutostoimiston päällikkö.

Robinson, koulun komitean puheenjohtaja, joka asuu Dorchester ja toimi Boston Children ’ s Museum varapuheenjohtaja, sanoi helmikuussa. 15 toimikunnan kokous tarjoaa lisävalaistusta uuden tarkastajan etsintään.

”Odotamme innolla tämän prosessin aloittamista”, hän sanoi tiedotustilaisuudessa. Hänen puolestaan, Wu sanoi, ” tarvitsemme jonkun, joka voi todella lyödä maahan käynnissä välittömästi.”

Cassellius kertoi lehdistötilaisuudessa, mikä sai hänet jättämään 311 000 dollarin vuosipestin. ”Kukaan ei olisi voinut ennakoida pandemiaa ja kolmea pormestarimuutosta ja vain uskomatonta vastatuulta”, hän kertoi toimittajille.

Kun pormestari Marty Walsh palkkasi hänet, hänen sopimustaan jatkettiin kesäkuussa kahdella vuodella virkaatekevän pormestarin Kim Janeyn alaisuudessa. Hänen on nyt määrä erota kuukausia sen jälkeen, kun Wu voitti marraskuun pormestarivaalit.

Kun Casselliukselta kysyttiin, työnnettiinkö hänet ulos, hän vastasi: ”mikään ei työnnä minua ovesta ulos. Olen täällä vielä viisi kuukautta.”

Toinen toimittaja kääntyi Wun puoleen ja kysyi, oliko tämä pyytänyt Casselliusta poistumaan. ”Ei”, Wu sanoi ja lisäsi, että Cassellius johti aluetta läpi kolmen haastavimman vuoden ” jonka olemme koskaan nähneet Bostonissa.”

Pormestari kutsui Bostonin julkisia kouluja ”uskomattomaksi piiriksi” ja ” uskomattomaksi paikaksi rakentaa uraa.”Se ei ole siilo, hän lisäsi Ja sanoi, että seuraava ylitarkastaja tekee yhteistyötä kaupungin eri sektoreiden ja hänen kabinettinsa jäsenten kanssa. ”Tässä ei ole kyse siitä, että luotaisiin odotuksia siitä, että joku hämmästyttävä yksilö astuu kuvaan ja pelastaa maailman.”

Wu painotti, että koulun komitea hoitaa haun. ”Omalta osaltani olemme valmiita ja lähtöisin erittäin vahvasta paikasta tämän siirtymäprosessin käynnistämiseksi.”

Robinson lisäsi: ”se tulee olemaan yhteisöllinen prosessi.”

Maanantaiaamuna viesti vanhemmille ilmoitti Cassellius lähtöä, Wu sanoi hän on keskittynyt varhaiskasvatuksen laajentamiseen, ”reimagining” Bostonin koulujen ” advance learning, ”ja” varmistaa huippuosaamista koko piirin, ” mukaan lukien lukiot. Seuraavan tarkastajan tehtävänä on myös kääntää ylioppilaskirjoitusten lasku.

Cassellius tuli Bostoniin pidettyään koulutusjohtajatehtäviä Tennesseessä ja Minnesotassa, jossa hän toimi koulutusasioista vastaavana komissaarina.

Omassa viestissään vanhemmille Cassellius kirjoitti, että hän pysyy ”täysin sitoutuneena BPS: ään, kunnes on aika siirtää viestikapula” kesäkuussa.

Viitaten hänen virkakautensa, Cassellius sanoi, ” se ei ole mitään muuta merkittävää, että keskellä sitä kaikkea olemme myös kehittäneet yhteisön laajuisen vision oikeudenmukaisia ja erinomaisia kouluja jokaisessa naapurustossa Boston; teki historiallisia edistysaskelia laajentamalla pääsyä maamme johtava tentti koulut; toteutetaan tiukka joukko korkea valmistumisen standardit jokaiselle lukio alueella hyväksymällä MassCore; ja ottaa käyttöön oikeudenmukaisempaa ja läpinäkyvää läsnäoloa, käytännesäännöt, opiskelijoiden yksityisyyttä, ja luokittelua politiikkaa.”

Casselliuksen lähdön aikajana tarkoittaa, ettei väliaikaista tarkastajaa tule.

Tohtori Carol Johnsonin jälkeen, joka toimi vuosina 2007-2012 pormestari Thomas Meninon alaisuudessa, John McDonough toimi väliaikaisena tarkastajana ennen kuin pormestari Walsh nappasi tohtori Tommy Changin Los Angelesista. Laura Perille toimi tämän jälkeen väliaikaisena ennen kuin Walsh palkkasi Casselliuksen vuonna 2019.