UMass: n virkamiehet hakevat ehdotuksia vasikoiden laitumen kunnostamiseksi

UMass virkamiehet antavat pyynnön ehdotuksia kunnostamisesta vasikka laidun pumppaamo ja toinen paketti, tällä hetkellä käytetään pysäköinti Boston kampuksella, Dorchester Columbia Point.

UMass ilmoitti perjantaina, että se on hyödyntänyt Newmark Group Inc.’s Boston capital markets team hoitaa ehdotuspyynnön (RFP).

Kaksi pakettia, jotka ovat yhteensä 5,8 eekkeriä ja 4,2 eekkeriä, ovat kadun toisella puolella toisistaan, ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä MBTA: n JFK/UMass-asemalta, joka palvelee punaista linjaa ja lähiliikenteen rautateitä, jotka kulkevat South Station. Korttelit ovat myös lähellä I-93: A ja Morrissey Boulevardia, joka on tärkeä valtaväylä.

Kahta pakettia markkinoidaan nimellä ” University Crossing at Dorchester Bay.”JFK Presidential Library and Museum, ja Kennedy Institute for the Study of the Senate, ovat pakettien takana, kun taas asuntolat UMass opiskelijoille ovat vieressä.

Ränsistynyt Calf laidun pumppaamo, linna-kuin rakennus, joka avattiin vuonna 1883, on viimeinen yhdeksännentoista vuosisadan rakennus Columbia Point, ja näkyy kansallisessa luettelossa historiallisia paikkoja.

Se rakennettiin osana pyrkimystä perustaa yleinen viemäriverkosto. Vuonna 2012 julkistetun sopimuksen mukaan Boston Water and Sewer Commission siirsi vasikoiden laitumen pumppaamon omistuksen UMass Bostonille vastineeksi 2,1 miljoonasta dollarista 15 vuoden stipendeinä Boston Public Schoolin opiskelijoille.

Newmarkin verkkosivuilla perustettu tout paketit kutsuvat niitä ” poikkeuksellinen mahdollisuus sijoittajille jatkaa kauttakulkuun suuntautunut, sekakäyttö kehitystä hyödyntämällä elinvoimainen akateemisen ja tutkimusohjelmien UMass Bostonin 120 hehtaarin kampuksella, joka itse on käynnissä merkittäviä investointeja ja laajentamista.”

Newmark lisää, että harborside-sivusto on ”ihanteellisessa paikassa vastaanottamaan ylivuoto-toimiston ja life science-vuokralaisten kysynnän” muista Bostonin kaupunginosista, kuten Seaport District, sekä Cambridgen Kaupungista. Näillä alueilla on alhainen työvoimaprosentti ja nousevat vuokrat.

Sivusto sijaitsee myös liittovaltion nimeämällä nimellä ”Opportunity Zone”, joka tarjoaa veroetuja sijoittajille.

Vuonna 2020 kahdeksan rakennuttajaa toimitti vastauksia UMass-Rakennusviranomaisen tietopyyntöön pyrkiessään arvioimaan lohkojen markkinoita. Kahdeksan kehittäjää olivat Accordia Partners, American Campus Communities, The Drew Company, The Fallon Company, Lincoln/Davenport, Michaels/Nordblom, New Atlantic/Historic Boston ja Pennrose/Devco/Hunt. Heidän nimensä paljastettiin julkisen tietopyynnön jälkeen, jota UMass: n virkamiehet aluksi vastustivat.

Ehdotuspyyntö tulee, kun toinen sekakäyttökehitys, joka tunnetaan nimellä ”Dorchester Bay City”, pääsee vauhtiin kadun varrella.

Massiivinen 34 hehtaarin hanke, joka ulottuu 5,9 miljoonaa neliöjalkaa pääasiassa paikalla entisen Bayside Expo Center, vaatii neljä miljoonaa neliöjalkaa laboratorio-ja toimistotilaa, 1,740 asuinyksiköt ja 155,000 neliöjalkaa vähittäiskaupan. Accordia Partners solmi 99 vuoden vuokrasopimuksen UMass Bostonin kanssa vuonna 2019. Kehittäminen on edelleen kaupunkisuunnittelijoiden tarkastelun alla.