Tänä vuonna Boston Calling pyytää Notezia esiintymään festivaaleilleen

Viime vuonna paikallinen moniulotteinen taiteilija Cliff Notez oli avainasemassa järjestämässä Boston Answering, Konsertti isännöi Strand Theatre suunniteltu vastauksena Boston Calling ja festivaalin pois Bostonista lahjakkuutta, erityisesti hip-hop ja R&B taiteilijoita, laskussaan.

Kun Boston Calling julkisti viime viikolla kokoonpanonsa vuoden 2020 festivaaleille, Cliff Notezin nimi oli mainoslehtisessä.
Räppäri/elokuvantekijä / tuottaja Dorchester kertoi toimittaja haastattelussa, että vaikka hän oli innoissaan ja kiitollinen, Hänen ensimmäinen reaktio uutinen oli ”monimutkainen.”

”Aluksi oli shokki, kun sain puhelun”, hän sanoi. ”Joskus en tajua, kuka kiinnittää huomiota ja kuka katsoo, mitä me teemme. Usein tuntuu kuin olisin vain tyhjiössä…Mutta se tavallaan kertoi, että ehkä teemme jotain oikein.”

Saatuaan kunnianosoituksia parhaan uuden artistin 2018 Boston Music Awards, Notez julkaisi toisen vuoden opiskelija albumi, ”Why The Wild Things Are,” syyskuussa viime vuonna kriittistä suosiota. Ja menestys Boston vastaamalla, Boston soittamalla järjestäjät todennäköisesti ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa huomioon tällä kertaa.

”Luulen, että saimme viestimme perille varmasti, mutta mielestäni olemme tehneet työtä? Ei. Töitä on vielä paljon. Ja luulen, että he tajusivat, että heillä on paljon työtä, liian”, sanoi Notez, joka lisäsi, että kokemus on saanut hänet tajuamaan ” on vaikea tyydyttää kaikkia.”

Festivaalin kunniaksi, tämän vuoden lasku sisältää joukon muita paikallisia lahjakkuuksia, kuten tuottaja / MC DJ Real P-joka ” tekee suuria asioita kaupungin, huomattava Notez-ja genre-taivutus ryhmä Camp Blood. Notez kehui jälkimmäistä, rapin, punkin ja metallin elementtejä yhdistelevää yhtyettä taiteellisesta rohkeudesta.

”Mielestäni, mitä he tekevät on todella tärkeää, erityisesti kannalta työntää dial. Tyler luoja sanoi joitakin juttuja toinen päivä noin voittaa Grammy hip-hop albumi huolimatta hänen albumi on kaikkea muuta kuin hip hop. He tekevät tavallaan saman asian suhteen haastaa sinut ja työntää dial mitä odotukset ovat.”

Bostonin vilkkaan hiphop-skenen näkeminen paremmin edustettuna Boston Callingissa on varmasti voitto, mutta Notez korosti, että se on vasta ensimmäinen askel. Hän haluaa varmistaa, että useammilla hänen ikätovereillaan on sama tilaisuus, jonka hän on ansainnut: ”me emme halua kävellä tästä ovesta ja antaa sen sulkeutua takanamme; me haluamme jättää oven auki ja sitten mennä rikkomaan oven ja Karmin.”

Tulevina kuukausina Notez tarttuu todellisuuteen jakaa esiintymislava Brittany Howardin ja Foo Fightersin kanssa, artistien joita hän on ihaillut vuosia. Ja vaikka Notez sanoi toivovansa, että hän voisi ”tuoda koko kaupungin lavalle” kanssaan, hän tietää, että hänen settinsä täytyy olla tasapainoinen, jotta se mahtuu näyttämö-ja aikarajoituksiin.

Mutta hänen yhtyeensä on varmasti siellä tukemassa häntä, kuten myös saksofonisti Tim Hall ja muut muusikot Hipstorysta, hänen perustamastaan levy-yhtiöstä/mediayhtiöstä.

”Olen innoissani siitä, että saan olla monien ihmisten edessä esittämässä rakastamiani kappaleita, rakastamieni ihmisten kanssa ja rakastamieni ihmisten kanssa väkijoukossa”, hän sanoi.

Notez kertoi kokeneensa viikon kestäneen tunteiden vuoristoradan; innokkaana koripalloilijana ja Kobe Bryantin superfanina uutinen NBA-ikonin ennenaikaisesta kuolemasta löi kovaa.

”Kuuntelin häntä kirjaimellisesti kahdesti viikossa ja katselin vanhoja haastatteluja. Olen tutkinut häntä lapsesta asti.”

Mutta Bryantin poismeno on myös imenyt Noteziin elvytetyn tarkoituksen tunteen, hän sanoi.

”Yksi asia, jonka hän jätti minulle, on vain tieto siitä, että työ ei ole koskaan tehty. Minulla on niin paljon enemmän töitä tehtävänä, ja jos välitän siitä, minulla on niin paljon enemmän saavutettavaa. Tämä on hieno saavutus, mutta tämä ei ole viimeinen, enkä halua sen olevan viimeinen. Kobella oli aina sellainen päättäväisyys, että pitää jatkaa, tulla paremmaksi, jatkaa työntämistä, ja kaiken lisäksi hän tönäisi kaikkia muita ympärillään.

”Se on yksi asia olen oppinut häneltä varhaisessa iässä, erityisesti koripallo, on, että hän on vain niin hyvä kuin ihmiset hänen rinnallaan. Olen iloinen, että myös muu miehistö kasvaa, muuta porukkaa hehkutetaan.”

Cliff Notez on suunniteltu esiintymään Sun. Toukokuuta, kolmipäiväisen festivaalin viimeisenä päivänä. Liput ja lisätietoja osoitteessa bostoncalling.com.

Hanki Dorchester Reporter-paperi ennätys Bostonin suurin ja monipuolisin naapurustossa—toimitetaan ovellesi vain 30 dollaria vuodessa.

52 viikkoa Dorchester reportteria, jonka USPS toimitti vain 30 dollarilla.

Tue yhteisöjournalismimme brändiä ja hanki printtiversio kotiovellesi joka viikko-kaupungin paras diili!

Klikkaa tästä lähettääksesi tilauksesi PayPalin kautta: