Taidekeskus Fields Corner voitti hyväksynnän

Kaavoituslautakunta hyväksyi tänään suunnitelman käyttää osia vanhan elokuvateatterin ylätasosta Fields Cornerissa tanssistudioita, galleriatilaa ja taideluokkia varten.

Entisen Dorchester Theaterin 5 000 neliön tila Dorchester Avenuella Park Streetillä on ollut suurelta osin tyhjillään teatterin lopetettua toimintansa 1970-luvulla.

Yksi poikkitieteellisen esittävän taiteen keskuksen järjestäjistä, Cambridgen Green Street Studiosin entinen johtaja Lorraine Chapman, sanoi, että ideana on luoda ”edullinen työtila” kuvataiteilijoille ja ohjaajille, jotka voivat vuokrata studioita sekä tanssi-ja kuvataideohjelmia kaikille ikäryhmille ja kyvyille.

Hän ja järjestäjät Lucy Warren-Whitman suunnittelevat myös ”white box”-mediateatteria, 1 000 neliön tanssistudiota, taidehuonetta, pientä kuntokeskusta ja taiteilijahuonetta.

Pormestarin toimisto ja kaupunginvaltuutetut Andrea Campbell, Frank Baker ja Annissa Esaibi George kannattivat ehdotusta, samoin Field Corner Civic Association ja Fields Corner Main Streets. Kukaan ei vastustanut.

Hanki Dorchester Reporter-paperi ennätys Bostonin suurin ja monipuolisin naapurustossa—toimitetaan ovellesi vain 30 dollaria vuodessa.

52 viikkoa Dorchester reportteria, jonka USPS toimitti vain 30 dollarilla.

Tue yhteisöjournalismimme brändiä ja hanki printtiversio kotiovellesi joka viikko-kaupungin paras diili!

Klikkaa tästä lähettääksesi tilauksesi PayPalin kautta: