Rallissa vaaleilla valitut johtajat ja liiton virkailijat vaativat parempaa turvallisuussuunnitelmaa Hendersonin kouluun

Kolme viikkoa sen jälkeen, kun Henderson yläkoulun rehtori Patricia Lampron hakattiin tajuttomaksi jalkakäytävällä koulun edessä — väitetysti 9.luokan oppilas — vanhemmat, liiton johtajat ja kaupunginvaltuutetut yrittivät painostaa BPS: n virkamiehiä tekemään enemmän henkilökunnan ja opiskelijoiden turvallisuuden varmistamiseksi Croftland Avenuen koulurakennuksessa.

Tilaisuuden järjesti paikallinen SEIU 888-liitto ja siihen osallistuivat valtuutetut Frank Baker, Annissa Essaibi George, Michael Flaherty, Ed Flynn ja kaupunginvaltuutettu Erin Murphy.

SEIU 888 johtajat sanoivat edustavansa henkilökunnan jäseniä, kuten sihteereitä, Hendersonissa ja muissa kouluissa. He väittävät, että oppilaan perheenjäsen pahoinpiteli Hendersonin sihteerin kuukautta ennen Lampronin iskua. Sihteeri on edelleen vammainen tapaus, mukaan Tom McKeever, Unionin puheenjohtaja, joka kehotti Boston Public Schools (BPS) virkamiehet tehostamaan kiireellistä asiaa.

”Pyydämme, että tarkastaja laatii kattavan toimintasuunnitelman BPS: n asemasta ja siitä, miten he aikovat puuttua työntekijöiden turvallisuuteen opiskelijoille ja työntekijöille kouluissa”, McKeever sanoi. ”Meillä on monia ratkaisemattomia ongelmia BPS: n kanssa, eikä mitään ole ratkaistu.”

Bps tiedottaja Jonathan Palumbo— myös paikalla tapahtumassa-sanoi piiri on ”työskennellyt ympäri vuorokauden” siitä lähtien, kun tapaus tapahtui. Hän sanoi, että unioni on tervetullut puhumaan heidän kanssaan Hendersonin tai minkä tahansa koulun avoimista asioista.

”Ovemme on auki”, hän sanoi. ”Olemme aina valmiita tapaamaan ihmisiä, joilla on ideoita. Tiedän, että heidän lentäjänsä sanoi, että meillä pitäisi jo olla ideoita. Olen juuri hahmotellut prioriteettilistan, jonka olemme toteuttaneet. Haluaisimme kuulla, jos heillä on muita ajatuksia.”

Mutta muut puhujat mielenosoituksessa esiin huolia erityisiä turvallisuushuolia, jotka he väittävät ovat ratkaisemattomia, mukaan lukien väitteet, että jotkut turvakamerat eivät toimi kunnolla ja että metallinpaljastimet oli kytketty irti ja työnnetty nurkkaan kahvio.

”Kuulemme, että (henkilökuntaa) on kielletty soittamasta hätänumeroon”, valtuutettu Flaherty sanoi. ”Uskon, että tässä nimenomaisessa välikohtauksessa hätäpuhelu tuli oppilaan kännykästä. Sitä ei voi hyväksyä. Meidän on keskityttävä koulujemme turvallisuuteen, ja kaikkien lastemme on voitava tulla kouluun ja palata sieltä ja olla täysin turvassa.”

Valtuutettu Frank Baker lisäsi: ”Olen täällä tänään antaakseni äänen äänettömille. Tässä koulussa on kirjaimellisesti lapsia, jotka eivät osaa puhua puolestaan. Jos heille tapahtuu jotain, he eivät voi tulla kotiin ja sanoa äidille ja isälle: ’minua kiusattiin tänään.’”

Mielenosoituksessa puhunut dorchesterilainen Maggie Mancuso veti kolme lastaan pois koulusta aiemmin samana vuonna.

”Minusta tuntui, ettei lasten turvallisuutta ollut eikä opettajia tuettu”, hän sanoi. ”Minusta tuntuu, että (Boston Teacher’ s Union) BTU ja Boston Public Schools (bps) eivät välitä perheistä ja opettajista. En aikonut riskeerata lasteni turvallisuutta ja lähdimme.”

Mancuso jatkoi: ”Se, mitä Patricia Lampronille tapahtui, oli vältettävissä. BPS ja BTU eivät tue perheitä tai opettajia kentällä. Patricia Lampron pyysi apua ja tukea useita kertoja ja hänet sivuutettiin. Häpeä kaupungille. Jos rehtorit, opettajat ja sihteerit hakevat lähestymiskieltoja perheelle, he huutavat apua.”

Kaupunginvaltuutettu Erin Murphy sanoi, että koulujen ja BTU: n on jaettava tietoa, jota ei jaeta koulujen välikohtauksista.

”Tarvitsemme tietoa auttaa tekemään ratkaisuja ja tulla yhteen, jotta lapset ovat turvassa kaikissa kouluissa ympäri kaupunkia,” sanoi Murphy, itse entinen BPS opettaja.

Toimittajalla on kouluviranomaisille avoin pyyntö välikohtaustiedoista, jotka ovat olleet vireillä marraskuusta lähtien. 5-vaikka on tiedotettu, että tieto on hallussa, mutta ei valmis julkistettavaksi.

Eräässä mielenosoituksen vaiheessa, kun koulun metallinpaljastimien mahdollisesta tarpeesta keskusteltiin, seurasi ärhäkkä sananvaihto, kun eräs median edustaja kyseenalaisti ajatuksen ”vankilaympäristön” luomisesta kameroineen ja metallinpaljastimineen.

Vaikka Baker sanoi, että hän ei ole samaa mieltä metallinpaljastimet, hän työntää takaisin ajatus, että tällaiset toimenpiteet loisivat ”vankila ympäristö.”

”Ei todellakaan, se on raskas asia sanoa”, Baker sanoi. ”Vankila? Ihanks tosi? Ovatko he lukkojen takana?”

Kaupunginvaltuutettu Annissa Essaibi George ja kaupunginvaltuutettu Erin Murphy Hendersonin ulkopuolella. (Seth Daniel kuva)

Toimittaja vastasi: ”sanon vain, että ette halua kouluympäristöä, joka muistuttaa vankilaa.”

”Kukaan ei puhu täällä vankilaympäristöstä”, Baker sanoi. ”Puhumme turvallisuudesta. Mutta jos haluatte sanoa sen, kouluturvallisuusviranomaiset, laittakaa heidät khakihousuihin ja järkevään paitaan, niin tehdään niin. Mutta heidän pitää pystyä tekemään työnsä. Jos he eivät voi, tämä on se, mitä meillä on täällä. Meillä ei ole mitään odotuksia tänne tulevien lasten suhteen.

”Kun huippuhenkilö saa turpiinsa, mistä kunnioitus nousee?”Baker jatkoi. ”Ja aiot puhua vankilasta? Täällä ei ole ketään käsiraudoissa. Täällä ei ole sellejä. Tämä on koulu ja sinun pitäisi pystyä tuomaan lapsesi tänne turvallisesti.”

Palumbo, bps Virkamies, vastaan, että koska Marraskuu. 3 tapaus, he ovat muuttaneet saapumisen ja irtisanomisen politiikkaa Henderson, lisäämällä näkyvä ”huolehtiva aikuiset” henkilökunnasta, jotta opiskelijat tuntevat olonsa turvalliseksi. Hän sanoi myös BPS toi kokenut lukion johtaja, joka työskentelee keskustoimistossa auttaa parantamaan turvallisuutta, mukaan lukien ottaa kaikki henkilökunta käyttää nimilappuja ja perustamalla vankka check in ja check out joka päivä.

Palumbo sanoi myös turvakameroista ja metallinpaljastimista käydyn keskustelun perusteella, että he ovat ohjanneet bps: n apulaisylitarkastajan tekemään inventaarion kaikista alueen kameroista käyttö-ja kunnossapitoasioita varten. Samoin he tekevät inventaariota siitä, missä metallinpaljastimet ovat ja käytetäänkö niitä.

Hän sanoi, että he ovat myös olleet selvillä siitä, mitä tapahtuu, jos tapahtuu tapauksia, kuten yksi Hendersonissa viime viikolla, jossa nuori oppilas löysi taittoveitsen maasta kävellessään kouluun. Se oppilas toi sen kouluun ja esitteli sitä. Hänen mukaansa he toimivat nopeasti, selvittivät tilanteen, käyttivät oppilaalle resursseja ja tiedottivat asiasta vanhemmille.

”On joitakin tapauksia, joita tapahtuu silloin tällöin”, hän sanoi. ”Tärkeintä näissä tapauksissa on varmistaa, että työskentelemme opiskelijoiden ja perheiden kanssa ja saamme ilmoituksen ulos, jotta olemme selkeitä ja avoimia ja tarjoamme asiaankuuluvaa tietoa.”

Metallinpaljastimista Palumbo sanoi, että kaikille lukioille on annettu direktiivi niiden käytöstä. Osa koulun johtajista pitää sitä kuitenkin sopimattomana ja sitä harkitaan.

”… Työskentelemme päivittäin koulujen johtajien kanssa varmistaaksemme, että se, mitä teemme kouluissa joka päivä, nähdään turvallisuustoimenpiteenä eikä oletettuna toimenpiteenä”, hän sanoi. ”Kyse on koulun turvallisuudesta eikä oppilaiden rankaisemisesta tai kriminalisoinnista matkan varrella.”

Hän toisti, että mitään ohjetta ei ole tullut ylitarkastajan toimistosta, joka estäisi opettajia tai henkilökuntaa soittamasta hätänumeroon, jos jotain tapahtuu.

Mancuso, Dorchester vanhempi, sanoi, että vaikka hänen lapsensa lähtivät Henderson pienempään BPS school, hän silti katsoi tärkeäksi tulla takaisin Henderson tukea Lampron ja opettajat siellä.

”Tällainen epäkunnioituksen määrä alkaa kotoa”, hän sanoi. ”Ystävällisyys on pitkälle menevää- – ihmiset, jotka istuvat pöytien takana, eivät tiedä, mitä on tekeillä. Heillä ei ole yhteyttä kentällä työskenteleviin.”

BPS ”edelleen työtä” ratkaista ”Kouluturvallisuus” officer lisensointi
Boston Public Schoolin (BPS) tiedottaja Jonathan Palumbo kertoi toimittajille marraskuun jälkeen. 24 rally, että ne ovat aktiivisesti palkkaamalla koulun turvallisuus virkamiehet yrittää olla yksi tai kaksi jokaisessa lukiossa ja yläkoulu kaupungissa. Palumbon mukaan piiri pyrkii myös ratkaisemaan kouluvirkailijoiden lupaongelmat, jotka konkretisoituivat viime kesänä poliisin uudistuslain toimeenpanon myötä.

”Pyrimme viimeistelemään yhteisymmärryspöytäkirjan (Mou) Bostonin poliisilaitoksen kanssa ja listaamaan tarkasti, kuka on vastuussa mistäkin osasta”, Palumbo sanoi. ”Työskentelemme, että reaaliajassa ja toivottavasti saada päivityksen pian.

”Mielestäni koulupiirit ja kunnalliset virastot yrittävät löytää parhaan tavan toteuttaa se, jotta voimme jatkaa turvallisuuden edistämistä, mutta myös tunnustaa, että laki vaati selkeitä muutoksia tapaan, jolla koulujen turvallisuusviranomaiset työskentelevät rakennuksissa”, hän jatkoi.

Palumbon mukaan turvallisuusviranomaisille on useita avoimia virkoja ja he palkkaavat heitä parhaillaan. Tämä on johtanut ongelmiin käyttöönotto ja varmistaa, että on kattavuus kaikissa kouluissa.

”Meillä on kattavuussuunnitelma, mutta (kaikissa kouluissa) ei välttämättä ole omistautunutta kokopäiväistä”, hän sanoi. ”Jos ne ovat erittäin tärkeä koulu, voimme ottaa ne uudelleen käyttöön ja siirtää niitä.”

Kaupunginvaltuutettu Frank Baker sanoi, että olipa turvallisuusviranomaisten suunnitelma mikä tahansa, hän viittasi yhteisymmärryspöytäkirjaan, hän sanoi, että molempien osapuolten on aika ryhtyä toimiin ja lakata vitkastelemasta.

”Kun Patricia hakattiin täällä, turvallisuusviranomainen ei voinut laittaa käsiään hyökkääjän päälle”, hän sanoi. ”Siellä on ongelma…miksi me heitä kutsummekaan, turvallisuusupseereiksi, tarvitsemme jonkin suunnitelman, jonka mukaan he suojelevat lapsiamme ja hallintoviranomaisia. Mitä se sitten tuleekin olemaan, aletaan mennä eteenpäin.”

Bostonin Koulupoliisi hajosi viime heinäkuussa, kun osavaltion poliisin uudistuslaki vaati heitä saamaan korkeamman tason lisenssinhaltijan, eikä BPS ja BPD toimittaneet heidän reittiään lisenssinhaltijaksi. Sen sijaan perustettiin Kouluturvallisuusvirasto, joka antoi tilaa turvallisuusupseereille, joilla ei enää ollut kykyä pidättää tai hälventää fyysisiä ristiriitoja.