Overwatch 2: n parhaat asetukset: vertailuarvot, suorituskyky

Overwatch 2 beta on liikkuvan, jonka avulla pelaajat voivat hypätä ja kokea kunniaa alkuaikoina alkuperäisen Overwatch. Auttaakseni sinua saamaan kaiken irti betasta ennen kuin se päättyy 17. toukokuuta, hyppäsin mukaan ja testasin otsikkoa löytääkseni parhaat asetukset Overwatch 2: lle.

Peli on rakennettu alkuperäisen luiden varaan, joten siinä ei ole mitään kovin yllättävää. Silti pyöristin optimoituja grafiikkaasetuksiani, joitain peliasetuksia, joita sinun täytyy muuttaa, ja joitain vertailuarvoja eri esiasetuksissa, jotta saat käsityksen suorituskyvystä. Näin saat kaiken irti Overwatch 2 beta-kokemuksestasi.

Overwatch 2: ssa on paljon asetuksia. Minulla on kaikki grafiikka-asetukset ja muutamia peliasetuksia, joita sinun täytyy säätää saadaksesi pelisi toimimaan oikein. Ensimmäinen, aloitetaan paras grafiikka asetukset Overwatch 2:

Tekstuurin laatu: keskikokoinen
Tekstuurin suodatuslaatu: 8x
Paikallinen sumu yksityiskohta: Medium
Dynaaminen heijastukset: Alhainen
Varjo detail: Ultra
Mallin tiedot: Matala
Vaikutukset yksityiskohtaisesti: Korkea
Valaistuksen laatu: korkea
Antialias laatu: Matala-FXAA
Taittumisen laatu: korkea
Kuvakaappaus laatu 1x resoluutio (aseta miten haluat)
Ympäristön tukos: pois päältä
Paikallinen heijastuksia:
Vahinko FX: oletus
Minulla on yhdistelmä asetuksia optimoida pelattavuus ja grafiikka edellä. Pelattavuudesta alkaen shadow detail pysyy ultrassa, jotta voit nähdä vihollispelaajien varjot, kun taas mallin yksityiskohdat ovat vähäiset, jotta voit poistaa joitain ylimääräisiä elementtejä, jotka näkyvät korkeammissa asetuksissa. Ambient okkluusio on asetettu pois samoin, mikä voi tehdä joitakin kohtauksia hieman tasaisempi paremman näkyvyyden.

Muuten olen optimoitu grafiikka. Pidin anti-aliasing FXAA koska se on paljon nopeampi ja näyttää suunnilleen yhtä hyvältä kuin smaa Overwatch 2. Olen törmännyt alas tekstuurin laatu, valaistuksen laatu, ja paikallinen sumu yksityiskohtaisesti tallentaa joitakin kehyksiä samoin, mutta voit vapaasti kääntää näitä asetuksia, Jos olet vielä lyömällä korkea kehysnopeus.

Oletuksena Overwatch 2 käyttää AMD: n Fidelityfx Super resoluutiota (FSR), joka säätää resoluutiota dynaamisesti kehysnopeuden parantamiseksi. Suosittelen, että jätät sen päälle, ellet käytä erityisen tehokasta laitteistoa. Se ei ole liian huono kuvanlaatu, ja sen avulla voit keskittyä asetukset enemmän pelattavuus yli graafisen laadun.