Nvidia GeForce käyttää nyt DLL: ää 4K: n lyömiseen Windowsissa ja Macissa

DLSS on ollut huippuluokan PC-pelaamisen katkottua parin viime vuoden ajan, hyödyntäen RTX-näytönohjainten sisällä olevia Tensor-ytimiä hyväpalkkaisiin peleihin AI: lla. Vaikka nyt voit ottaa GeForce-pelien kanssa käyttöön levyjä, tämä on ensimmäinen kerta, kun Nvidia on nimenomaisesti vahvistanut, että teknologia auttaa sen pilvipelaamiseen.

Oletettavasti Dlss on toiminut GeForce: n taustalla jo vuosia. Palvelu on tukenut 4k-suoratoistoa Nvidia Shieldillä jo jonkin aikaa, ja on mahdollista, että dlss on toiminut kulissien takana tämän saavuttamiseksi. Nvidia ei tiedotteessaan selventänyt, auttaako dlss palvelua tuetuissa peleissä vai GeForce Now-kirjastossa.

Odotimme Windows-tukea, mutta Mac-tuki on hieman yllätys. Nvidia julkaisi juuri natiivin M1 GeForce Now-sovelluksen huhtikuun lopussa, mikä viittaa siihen, että yhtiö odotti 4K-päivityksen käyttöönottoa, kunnes sovellus oli valmis.

Lisäksi 4K streaming Windows ja Mac, Nvidia ilmoitti, että RTX 3080 jäsenet voivat nyt hyödyntää 120Hz streaming enemmän mobiililaitteilla. Näitä ovat Samsung Galaxy S22, S22 Ultra, Galaxy Z Fold3, ja Flip3, sekä OnePlus 9 Pro.

Kuten GFN: n torstaille on tyypillistä, Nvidia julkisti myös useita uusia pelejä, jotka liittyvät parhaiden GeForce Now-pelien luetteloon. Kohokohtiin kuuluvat muun muassa useita Star Wars-nimikkeitä toukokuun 4.päivän kunniaksi sekä vastikään julkaistu samurai adventure Trek to Yomi. Löydät koko listan uusista nimikkeistä alta.