Nintendo Switchin parhaat kauhupelit

Kauhuvideopeligenre räjähti suosiossa alkuperäisen PlayStation-aikakauden aikana, samoihin aikoihin kun ensimmäinen Resident Evil-peli debytoi vuonna 1996. Sen jälkeen olemme saaneet valtavasti tukea kauhujen valtakunnassa, mieleenpainuvine kokemuksineen, jotka hämärtävät tyylilajien välisiä rajoja, mutta keskittyvät aina pitämään sinut istuimesi reunalla. Osa kauhupeleistä on toimintapainotteisia, osa kerronnallisempia ja osa selviytymiseen nojaavia.

Kun yhdistät genren Nintendo Switchin kanssa, joka on yksi suosituimmista pelikonsoleista viime muistissa, saat uskomattoman valikoiman kauhupelejä, jotka sopivat erinomaisesti pelaamiseen kotona isolla näytöllä tai liikkeellä. Vaikka Nintendo Switch ei ole tarpeeksi tehokas pyörittämään monia moderneja kauhupelejä, kuten Resident Evil Villagea tai The Evil Within 2: ta, pienemmän budjetin nimikkeiden tai vanhempien merkintöjen pelaaminen on silti mahdollista koneessa, joten valittavista vaihtoehdoista ei ole pulaa.

Koska Switchissä on niin paljon kauhupelejä — ja monet niistä kuuluvat mielenkiintoisiin alalajeihin — olemme päättäneet korostaa niitä tässä viestissä. Nämä ovat Nintendo Switchin parhaat kauhupelit.