Mattapanin klubin vessassa tapahtunutta viiltelyä seurasi baseball-mailan hyökkäys kadun toisella puolella

Slash sisällä Macumba Latina miestenhuone varhain eräänä syyskuun aamuna seurasi ei kauan sen jälkeen, kun mies sai bashed päähän baseball-maila takaapäin River Street parkkipaikalla usein käytetty klubin asiakkaat, poliisi ja klubin omistajat sanoi tiistaina.

Bostonin Lisenssilautakunta pohtii torstaina, olisiko Mattapanin ainoa yökerho voinut ennakoida tai estää miestenhuoneen viiltelyn. Silloin lautakunta harkitsisi, ansaitseeko miestenhuonehyökkäys rangaistuksen. Vaikka sekä kerho että poliisi sanovat tapausten liittyneen todennäköisesti toisiinsa, lautakunta harkitsee viiltelyä vain siksi, että poliisin samana iltana antama maininta koski vain miestenhuone-välikohtausta.

Kerhon ja poliisin mukaan mies oli ystäviensä seurassa, kun hän meni miestenhuoneeseen puolenyön aikaan syyskuun puolella. 6. Kertomukset sitten vaihtelevat, oliko siellä toinen mies puukon kanssa vai neljä miestä, joista kaksi puukon kanssa, mutta miehen oikea kyynärvarsi oli avattu veitsellä.

Osaomistaja Max Fernandesin mukaan uhri yritti juosta ulos edestä, mutta pysäytti tämän hakeakseen ensiapua ja soittaakseen ambulanssin. Mies kuitenkin sanoi vievänsä itsensä sairaalaan ja nousi autoon, josta hän päätyi Carneyn sairaalaan.

Ylikonstaapeli. James Moore kertoi lautakunnalle, ettei tiennyt puukotuksesta, kun hän vastasi Macumba latinan asiakkaiden yleisesti käyttämälle parkkipaikalle 500 River St.: lle, joka kertoi maassa makaavasta miehestä, joka oli puolitajuton sen jälkeen, kun häntä oli lyöty takaapäin päähän. Hän sanoi saaneensa vasta perillä ilmoituksen, että Carneyssa oli joku, jota oli juuri puukotettu Macumba latinassa.

Fernandes kertoi lautakunnalle, että hänen turvamiehensä olivat jo pysäyttäneet puukottajan miestenhuoneen ulkopuolella, mutta hän pääsi pakoon suostuttelemalla heidät päästämään hänet takaisin sisään pissalle, mutta sitten hän juoksi ulos takaovesta. Hänen mukaansa on todennäköistä, että osa uhrin ystävistä huomasi hänen menevän parkkipaikalle ja lähti hänen peräänsä mailan kanssa.

Fernandes sanoi, ettei tiedä, miten kukaan pääsi klubille veitsen kanssa, koska hänen veteraaniurakoitsija on erittäin hyvä taputtelemaan miehiä, ”aivan heidän kenkiinsä ja saappaisiinsa”, ja että klubi on aiemmin kieltänyt sisäänpääsyn aseita kantavilta ihmisiltä. Naisportsari tekee samanlaisen tarkastuksen naisille.

Silti hän sanoi, että syyskuisen tapauksen vuoksi seura on hankkinut metallinpaljastimen.

Macumba latinan asianajaja William Rehreyn mukaan kyseessä oli ensimmäinen puukotus klubilla sen 15 vuoden aikana.