”Made in Dorchester” lahjapakkaukset saatavilla lomille

Useat Dorchester-pohjaiset tuotemyyjät ja Mather School Parent Council ovat lyöttäytyneet yhteen tarjotakseen lomalahjapaketin, joka auttaa tukemaan paikallisia yrityksiä ja koulua samanaikaisesti.

Mather Parent Councilin puheenjohtaja Jane Donaghey sanoi, että he yrittävät keksiä tavan kerätä rahaa kenttäretkiä ja extroja varten Meetinghouse Hill Schoolissa, ja samalla jotenkin tukea paikallisia yrityksiä ja myyjiä, jotka yhä kamppailevat COVID-19: n vaikutuksista.

Remedy oli ”Made in Dorchester” – lahjapakkauksia, jotka ovat nyt myynnissä verkossa kolmella eri hintapisteellä. Tilaukset on tehtävä jouluk. 15.

”Yritimme keksiä varainkeruuideoita, koska ryhmämme on paininut COVID-19: n kanssa viimeisen vuoden aikana”, Donaghey sanoi. ”Halusimme saada rahoitusta esimerkiksi opintomatkoille ja halusimme siihen luovan tavan. Päätimme yrittää ottaa yhteyttä useisiin paikallisiin Dorchester-valmistettuihin tuoteyrityksiin ja saada ihmiset tietämään, mitä Dorchesterissa on tehty, ja auttaa heitä tietämään, mitä ostaa, joka on paikallista. Olemme löytäneet kaikki nämä mahtavat myyjät ja yritykset, joten ihmisten ei tarvitse tehdä jalkatyötä selvittääkseen, keitä nämä mahtavat paikalliset myyjät ovat.”

Esillä myyjät ovat:

* Ylähyllyn Keksit
* Triple Decker Candle Co.
* Goodnow Farms suklaa mukana Boston Harbor tislaamo alkoholijuomia.
* Vietnam kahvia paahdettu Reign Drink Lab
* Dot Bee Co.
•koti.stead bakery
* Jesse Haley Lahjat
* Remonttimiehet

”Mielestämme se on hyvä sekoitus ruokaa ja luotu asioita naapurustosta”, hän sanoi. ”Myyjien mielestä se oli hyvä idea ja olemme saaneet hyvän vastaanoton. Kiire on ollut, mutta kaikki reagoivat nopeasti. Meillä on jo suuri tilaus alueen yritykseltä ja avasimme nettisivun, jolla voimme ottaa vastaan tilauksia yhteisöltä.”

Kolme hintapistettä sisältävät On the Dot Box ($45); Dot-to-Dot Box ($70) ja Pride of Dorchester Box ($100). Donagheyn mukaan laatikot kootaan kotona.stead café in Fields Corner, ja ne, jotka tilasivat saavat päivämäärän ja ajan noutaa laatikoita henkilökohtaisesti niin ei ole mitään tuskailla yli toimitus tai myöhässä toimitukset.

”Mielestäni se on hyvä varainkeruu ja tapa auttaa hyvää ryhmää lapsia”, hän sanoi. ”Olemme maan ensimmäinen julkisesti rahoitettu koulu. Samalla se voi auttaa ihmisiä tutustumaan näihin Dorchesterin tuotteisiin, ja toivottavasti he pitävät niistä ja näkevät kaiken hyvän, mitä täällä tapahtuu.”