Kaikki mitä tiedämme Summer Game Fest 2022: sta

Kun E3 on peruttu tänä vuonna, ja monet epävarmoja, jos se koskaan palaa, kesä oli vaarassa olla villi länsi jokainen julkaisija ja kehittäjä luoda omia tapahtumia ja ilmoituksia ilman riimiä tai syytä. Kaikista vioista huolimatta E3 ainakin järjesti kaikki pelitilan suurimmat toimijat jonkinlaiseen järjestykseen, jota kaikki-pelaajat ja lehdistö — pystyivät seuraamaan ja suunnittelemaan kiinnostuksensa mukaan.

Sen ikonisen kesätapahtuman jättämässä tyhjiössä, joka on täynnä lehdistötilaisuuksia, Geoff Keighley on viime vuosina tehostanut uuden järjestelmän käyttöönottoa järjestyksen ylläpitämiseksi kesäilmoitusten aikana.

Summer Game Fest on aivan erilainen kuin Keighleyn joulukuussa järjestämä pidempiaikainen, vakiintuneempi Game Awards. Jokainen vuosi on näyttänyt hieman erilaiselta, mutta kesän lähestyessä, yhä enemmän yksityiskohtia siitä, miten tämän vuoden Summer Game Fest kehittyy, julkistetaan. Tämä on muodostumassa vuoden tapahtuma pelaajille, joten kokosimme kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Summer Game Fest, jotta voit saalis kaikki jännittäviä uutisia, ilmoitukset, ja enemmän.

Summer Game Fest on pelialan legendan Geoff Keighleyn luomus, joka on hänen sanojensa mukaan ” maailman ensimmäinen täysin digitaalinen, maailmanlaajuinen videopelien juhla.”Hän on johtanut tätä tapahtumaa joka vuosi vuodesta 2020 lähtien yrittäen antaa kustantajille ja kehittäjille mahdollisuuden esitellä projektejaan maailmalle organisoidusti ja ammattimaisesti. Summer Game Fest käynnistyy live showcase isännöi Keighley, joka sisältää ilmoitukset ja peli paljastaa. Viime vuoden kickoff tapahtuma sisälsi aivan ensimmäinen pelattavuus näytetään Elden Ring, paljastus Tiny Tinan Wonderlands, ja jopa Jeff Goldblum ilmestyi ilmoittaa Jurassic World Evolution 2. Tätä tapahtumaa seuraa kesän aikana sarja kehittäjien ja julkaisijoiden valmistamia striimejä, joissa esitellään uusia pelejä, annetaan päivityksiä julkaistavista peleistä tai tehdään muita merkittäviä ilmoituksia.

Ensimmäinen Summer Game Fest oli enemmän organisaation työkalu seurata, kun jokainen julkaisija isännöi omia esittelytilaisuuksia, ja teknisesti kesti toukokuusta aina elokuuhun, mutta 2021 onnistui tiivistämään nämä välillä kesä-heinäkuussa ja mukana lähes kaikki suurimmat nimet alalla, kuten Microsoft, Nintendo, ja Ubisoft.

Milloin on Summer Game Fest?
Summer Game fest 2022 käynnistyy liveshow ’ lla 9. kesäkuuta. Summer Game Fest Live koska tämä showcase on nimeltään, striimataan että torstai alkaa klo 11 PT ja sisältää ”cross-industry showcase ilmoitukset, paljastaa, ja enemmän.”Sen lisäksi, että katsot sitä omassa kodissasi, Summer Game Fest on myös tehnyt yhteistyötä Imaxin kanssa näyttääkseen tämän avaustapahtuman valikoiduissa teattereissa. Emme tiedä vielä, kuinka kauan tämä alkuperäinen livestream tulee olemaan. Virallisten verkkosivujen mukaan kaikkia päivämääriä ei ole lyöty lukkoon, mutta toistaiseksi ainoat aikataulut ovat kesäkuussa.

Tämän live tapahtuma, seuraava digitaalinen showcase suunniteltu osana Summer Game Fest on Tribeca Games Spotlight 10. kesäkuuta klo keskipäivällä PT, jonka jälkeen Xbox ja Bethesda Games Showcase 12. kesäkuuta klo 10 PT.

Lisää yhteistyökumppaneita ja digitaalisia tapahtumia odotetaan julkistettavan tapahtuman lähestyessä, joten pidämme sinut ajan tasalla täällä mahdollisista uusista lisäyksistä.

Miten katsella
Summer Game Fest 2022: ta voi katsoa kaikissa merkittävissä suoratoistopalveluissa, kuten Twitchissä, YouTubessa ja Twitterissä. Tai, jos saatavilla lähelläsi, voit katsella Summer Game Fest Live at IMAX teatteri.

Mitä voimme odottaa näkevämme?