Henderson K-12-opiskelijat, Muut ”kävelevät ulos” protestoidakseen COVID-turvallisuuden puutetta

Lukiolaisten taikaminuutti ympäri kaupunkia ja Dorchesterissa perjantaina, Tammi. 14, oli 10: 30 aamulla, jolloin Bostonin high schoolers järjestetty massiivinen ”walk-out” kiinnittää huomiota puute COVID-19 turvatoimet niiden kouluissa – osoittaa erityisesti Gov. Charlie Baker ja hänen Department of Elementary and Secondary Education (DESE).

Henderson K – 12 – koulussa Croftland Avenuella Dorchesterissa Xyra Mercer-koulun vanhempi ja koulun komitean edustaja-sanoi toivovansa, että heidät otettaisiin vakavasti ja heitä kuultaisiin.

”Toivomme, että tämä ulosmarssi saa kuvernöörin ja desen tekemään jotain eikä sanomaan, että kyseessä oli vain joukko lapsia, kuten hän on meitä ennenkin kutsunut”, Mercer sanoi hendersonien edessä. ”Monet Kansainyhteisön ihmiset, jotka ovat aikuisia, ajavat tätä, kuten opettajat ja henkilökunta ja valtion edustajat.”

Ulosmarssi ulottui Hendersonia pidemmälle, missä noin 75-80 lasta käveli ulos kello 10.30 suunnitelmana etsiä paikka mennä verkossa ja osallistua online-webinaariin, joitakin todistajanlausuntoja ja julkisen kommentoinnin aikaa. Roxbury Crossingissa, missä Madison Parkin ja John D. O ’ Bryantin lukiot sijaitsevat, sadat ellei tuhannet lapset-monet Dorchesterista ja Mattapanista-virtasivat ulos kahdesta koulusta kello 10.30. kolme uutiskopteria leijaili yläpuolella, ja uutisryhmät kokoontuivat seuraamaan toimintaa siellä.

Hendersonissa monet oppilaat sanoivat olevansa ”tavallaan huolissaan” siitä, että koulussa ja erityisesti ruokalassa ei ole varotoimia.

Mercer sanoi, että yleinen pyrkimys oli saada korkea suodatus naamarit tarjotaan opiskelijoille ja opettajille, ottaa kahden viikon jäähdytysaika verkossa pysäyttää nykyisen leviämisen, ja varmistaa, että Lounashuone/kahvila oli COVID-19 turvallinen ja ystävällinen.

Mercer sanoi suuri huolenaihe monille lapsille koko Boston Public Schools (BPS), että hän on puhunut on laajennettu perheen tilanteissa. Hän sanoi, että vaikka hän on huolissaan COVID-taudista itselleen, hän ja muut ovat enemmän huolissaan sukulaisistaan. Hän asuu vanhempien isovanhempien ja vaikeaa astmaa sairastavan serkun luona. Jos hän toisi heille COVID-taudin koulusta kotiin, hän sanoi järkyttyvänsä – tämän tunteen jakavat monet alueen oppilaat.

”Tässä vaiheessa keskityn paljon mieluummin omaan koulutukseeni kuin tähän, mutta pitää ajatella myös muita ihmisiä, joiden kanssa Asuu”, hän sanoi. ”Minun täytyy varmistaa, että he ovat kunnossa myös, kun tulen kotiin.”

Yksi kiistanalaisimmista ajatuksista oppilaskunnassa, kouluyhteisöissä ja joidenkin opettajien kanssa on vaatimus kahden viikon verkkokouluajasta. He pyytävät, että koulut siirtyisivät kahdeksi viikoksi kauemmaksi COVID – taudin leviämisen pysäyttämiseksi kouluissa ja että valtio laskisi nuo päivät virallisiksi koulupäiviksi-mitä ne eivät nyt tee.

Koulun Viestintä. Opiskelija REP Xyra Mercer, vanhempi Dorchesterin Henderson K-12, auttoi järjestämään perjantain walk-out ja opiskelija Webinar. (Seth Daniel kuva)

”Pyydämme, että nämä kaksi viikkoa verkossa otettaisiin käyttöön COVID-19: n leviämisen pysäyttämiseksi ja että valtio laskisi ne virallisiksi päiviksi”, hän sanoi. ”Kukaan meistä ei halua sen leviävän pidemmälle kuin se on.”

Hän lisäsi, että oppilaat eivät halua nettisession kestävän yli kahta viikkoa, ja he haluavat selvästi palata kouluun tuon jäähdyttelyjakson jälkeen. Hänen mukaansa oppilaat eivät halua palata nettikouluun loputtomiin.

Kongressiedustaja Ayanna Pressley antoi perjantaina iltapäivällä lausunnon bostonilaisten opiskelijoiden tueksi.

”Meneillään olevan COVID-19-vastatoimemme on aina keskitettävä nuortemme terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin”, Pressley totesi. ”Kannatan solidaarisuutta opiskelijoille, jotka vaativat vahvempia COVID-19-turvatoimia, mukaan lukien etäopiskelun joustot, ja kehotan kuvernööri Bakeria ja ministeri Rileya ottamaan heidän vaatimuksensa huomioon.

”Kaikki oppilaat ja opettajat ansaitsevat olla turvassa ja terveitä koulussa. On vaarallista, että Leipurihallinto kieltäytyy tarjoamasta kipeästi kaivattuja joustoja kouluille, joilla on ennätyksellisen vähän henkilökuntaa ja joka tapauksessa liian suuri määrä, ja niiden on käännettävä kurssinsa.”