Hänen taiteensa luo muutoksen siihen, mitä kotona oleminen tarkoittaa

Tuleva näyttely Kingston Gallery South End esittelee sen päägalleriassa näyttely taiteilija Susan Greer Emmerson, Dorchester asukas.

”Unraveling”, soolokokoelma maalauksia ja veistoksia, jotka ovat saaneet innoituksensa ihmisten muuttuvasta suhteesta kotiinsa ilmastonmuutoksen ja biovaarojen vuoksi, on esillä 3.maaliskuuta-28. maaliskuuta, ja avajaisvastaanotto pidetään perjantaina. Maaliskuuta kello 17-20.

Emmerson käyttää töissään maalia sekä roskia ja talojen rakentamisessa käytettyjä materiaaleja, kuten Tyvek-paperia ja sähköjohtoa, tehdäkseen abstrakteja rakenteita, jotka herättävät sekä raunioita että uudelleenrakentamista. Lausunnossaan hän kuvaili, kuinka hän näkee kodin turvallisuuden illuusiona, kun ottaa huomioon, miten ihmisen aiheuttamat ilmastokatastrofit, massahäädöt ja muut voimat tekevät vakauden turhaksi.

”Tämä kulunut vuosi on muuttanut monien suhdetta kotiin”, hän sanoi. ”Joillekuille se on ollut eristäytymisen, eristäytymisen ja yksinäisyyden paikka. Se on ollut paikka surra normaaliutta ja ihmiselämää.”Emmerson on pitänyt paljon näyttelyitä Bostonin alueella ja Keskilännessä. Hän on myös osallistunut valamiehenä ja toisena kuraattorina ja on neljästi palkittu residensseillä Vermont Studio Centerissä sekä myös Torpedo Factoryssa Virginiassa ja Virginia Center for Creative Artsissa.
Alun perin Keskilännestä, jossa hän harjoitteli lähes kaksi vuosikymmentä Korva -, nenä-ja kurkkukirurgina, hän sai BFA-arvon maalaustaiteessa Illinois State Universitysta ja MFA-arvon Lesley University College of Art and designista Bostonista.

Hänen töitään on Grove Hall Public Libraryn pysyvissä kokoelmissa Bostonissa sekä Bloomington-Normal Transportation Centerissä ja City Hallissa Illinoisissa. Hän on Bostonin Kingston Galleryn jäsen.

Galleriassa vierailevien on pidettävä naamiota koko ajan ja pidettävä fyysistä etäisyyttä. Kapasiteetti asetetaan kuuteen kävijään kerrallaan, ja yli kuuden hengen perheille on jonkin verran joustoa.

Lisätietoja näyttelystä on osoitteessa kingstongallery.com.