Entisen Globe HQ Pitchin Kehittäjät Uusi biotech-rakennus paikan päällä

Entisen Boston Globen pääkonttorin saneerauksen takana oleva tiimi aikoo lisätä rakennuksen Morrissey Boulevard-kiinteistöönsä.

Beacon Capital Partnersin ja Nordblom Companyn virkailijat tapasivat Savin Hillin naapureita viime viikolla entisessä Globen pääkonttorissa osoitteessa 135 Morrissey Boulevard, jonka kehittäjät uudistivat ja uudistivat Beatin, lyhenne sanoista Boston Exchange for Accelerated Technology ja nyökkäys” beat ” – toimittajille, jotka aikoinaan työskentelivät Globen newsroomissa. Rakennustyöt valmistuivat elokuussa 2021.

Alustavassa kokouksessa, johon osallistui myös Alue 3: n kaupunginvaltuutettu Frank Baker, rakennuttajat laativat suunnitelmat kuusikerroksisesta rakennuksesta, jonka pinta-ala on noin 295 000 neliömetriä ja joka keskittyisi biotekniseen tilaan. Bioteknologia-ala tuottaa Massachusettsissa suurta tilankysyntää, ja teollisuuden ennusteiden mukaan 20 miljoonaa neliömetriä laboratorio-ja biomanufacturing-tilaa rakennetaan vuoteen 2024 mennessä. Viime vuosikymmenellä laboratoriotilaa on rakennettu 21,6 miljoonaa neliötä.

Ehdotettu rakennus sijoitettaisiin kokousvieraiden mukaan alueen taakse tilaan, joka sijaitsee I-93: n ja Pattenin poukaman, kosteikkoalueen, välissä. Sen eteläpuolella on useita umpikujia, kuten Savin Hill Court ja Wave Avenue.

Nordblom osti entisen Globen pääkonttorin vuonna 2017 81 miljoonalla dollarilla ja pyrki uudistamaan rakennuksen 695 000 neliömetrin kokoiseksi luovaksi toimistoksi, laboratorioksi ja liiketilaksi. Yleinen paketti, että BEAT istuu on 16.6 eekkeriä ja on muutaman askeleen päässä Punainen viiva ja JFK/UMass MBTA asema, ja lyhyen matkan päässä Cambridgen Kendall Square, joka on biotekniikan teollisuuden hotspot, joka on tiukka tilaa.

Biotekniikkaan keskittynyt pääomasijoitusyhtiö Flagship Pioneer ja fitness-vaateyritys Nobull neuvottelivat tilan vuokraamisesta the Beatin sisällä. Uuden rakennuksen alustavan kokouksen osallistujille kerrottiin, että kolmasosa BEAT-tilasta on vuokrattu. Kehitystiimi on aiemmin kertonut odottavansa, että vuokralaisyritykset muuttavat tilaan tänä keväänä.

David Manfredi, Arkkitehtitoimisto Elkus Manfredin toimitusjohtaja ja perustajapääjohtaja, osallistui myös viime viikon naapurustokokoukseen, jossa esiteltiin joitakin rakennuksen luonnoksia, kuten Todd Fremont Smith, Nordlbomin kehitysjohtaja ja sekakäyttöprojektien johtaja.

Kehitystiimin jäsenet eivät olleet heti tavoitettavissa kommentoitaviksi. Joukkue ei ole vielä jättänyt papereita Bostonin suunnittelu-ja Kehitysvirastolle.

Jos Kehittäjät menevät eteenpäin hankkeen, se tarkoittaa lisää nostureita Täplikäs taivas Dorchester. Dorchester Avenuen ja Hancock Streetin varrella Glover ’ s Corner-kaupunginosassa sijaitseva dotblock-hanke, johon kuuluu 480 asuinrakennusta, nousee tasaiseen tahtiin. Dorchester Bay City, johon liittyy massiivinen kaupallinen, asuin-ja lab projekti Columbia Point, on parhaillaan tarkastelun kaupungin suunnittelu ja kehitys virkamiehet.

Kaksi asuinrakennusta, yhteensä 459 asuntoa, nousee Morrissey Boulevardin ja I-93: n välille, Boston Bowlin viereen. Boston Planning and Development Agencyn (Bpda) hallituksen tammikuussa äskettäin hyväksymä” Neponset Wharf ” – hanke lisää 120 asuinyksikköä ja toimistotilaa sekä joitakin vähittäiskauppoja ja uudistettu venesatama.