”Dorchester Bay City” kehittäjät lakko Sopimus osa opettajien unionin HQ

Kehittäjät takana $5 miljardia vaivaa muuttaa 36 eekkeriä Columbia Point osaksi ”Dorchester Bay City” ilmoitti kaupungin virkamiehille tällä viikolla uuden paketin he aikovat roll osaksi hankkeen ja tarjosi yksityiskohtia suunnitelmistaan käyttää että tilaa klusterin life science ja teknologiayritysten vain muutaman askeleen päässä JFK/UMass MBTA stop.

Kaupunkisuunnitteluviranomaisille tekemässään 1 700-sivuisessa ilmoituksessa rakennuttajat paljastivat, että heidän hankkeeseensa on lisätty kolme uutta rakennusta, jotka ovat tulosta Boston Teachers Union-järjestön kanssa tehdystä sopimuksesta, jonka pääkonttori sijaitsee korttelin vieressä. Uudet rakennukset tarjoavat sekoitus vähittäiskaupan, kaupallinen, ja tutkimus tilaa.

Dorchester Bay City-hankkeeseen kuului alun perin entinen Bayside Expo Center-kiinteistö ja 2 Morrissey Boulevard, joka sijaitsee Mt: n toisella puolella. Vernon Street ja talot Santander pankin toimistot. Accordia Partners ja Ares Management Corporation vastaavat yhdessä koko Lahden kaupungin kehittämisestä. Joukkue solmi UMass Bostonin kanssa 99 vuoden vuokrasopimuksen entisestä Baysiden tontista vuonna 2019.

Sopimuksen seurauksena BTU: n kiinteistö jaetaan osiin, jolloin Dorchester Bay City ottaa haltuunsa 98 720 neliöjalkaa eli 2,27 eekkeriä tilaa. Liitolle jää 19 000 neliötä uuteen pääkonttoriin – viisikerroksiseen toimistorakennukseen, jossa on 80 880 neliötä tilaa, kun sen nykyinen rakennus puretaan.

Kehittäjät jättivät perjantaina hankevaikutusraportin (dpir), johon sisältyi uutinen BTU: n sopimuksesta. Arkistointi tuli julkiseksi maanantaina.

Unioni kehittää, rahoittaa ja ylläpitää yhtä kolmesta rakennuksesta riippumatta ”Dorchester Bay City” – hankkeesta. ”BTU: n kiinteistön lisääminen Projektikohteeseen parantaa huomattavasti katuasetelman liitettävyyttä kohti Dorchester Shores-reservaattia, Day Boulevardia ja Moakley Parkia”, kehittäjät sanoivat arkistossaan.

Vuonna 2015 liitto ilmoitti kaupungin ja valtion virkamiehille aikeistaan rakentaa uusi pääkonttori, sanoen suunnittelevansa 52 000 neliön toimistorakennusta ja kaksikerroksista autotallia. Suunnitelmassa ei kuitenkaan nähty juurikaan julkista liikehdintää. Liito on ollut rakennuksessa vuodesta 1972, ja se on tällä hetkellä yksitasoinen, 32 000 neliötä ja 138 autopaikkaa.

”Kun liittomme on kehittynyt, niin on myös tarve rakennukselle, joka vastaa jäsentemme tarpeita, varsinkin kun nykyinen rakennus on ikääntynyt”, BTU: n varatoimitusjohtaja Erik Berg sanoi lausunnossaan maanantaina. ”Olemme iloisia siitä, että yhteistyö Accordia Partnersin kanssa antaa meille mahdollisuuden rakentaa uusi pääkonttori, jotta voimme täyttää organisaation mission ja vision tuleville BTU-kouluttajille.”

BTU-paketin myötä ”Dorchester Bay City” saa kolme uutta rakennusta, joissa on 188 asuinyksikköä, 390 000 neliömetriä toimisto-ja tutkimustilaa sekä 17 300 neliöjalkaa vähittäis-ja liiketilaa.

Ehdotettujen asuinyksiköiden kokonaismäärä on nyt 1 970 ja avoimen tilan ehdotettu määrä 15,4 aaria. Suunnitelmat vaativat 2 865 pysäköintipaikkaa, 165 000 neliötä pohjakerroksen liike-ja liiketilaa sekä 4,3 miljoonaa neliötä toimisto -, tutkimus-ja kehitystilaa.

Rakennuttajat keskustelevat valtion ja kaupungin virkamiesten kanssa valtion rahoituksesta rantaviivan parannusten suunnitteluun ja rakentamiseen merenpinnan nousun estämiseksi, Kosciuskon kehän parannuksiin sekä JFK/UMass MBTA-aseman parannuksiin.

”Kaikki tällaiset julkiset varat täydentäisivät yksityistä rahoitusta, joka syntyy hankkeen sekä muiden yksityisten kehitystä alueella, jotka kaikki hyötyvät, joko suoraan tai välillisesti, tällaisista off-site infrastruktuurin parannuksia,” kehittäjät sanoi Dec. 10 arkistointi.

Hakemuksen mukaan hanke rakennetaan viidessä vaiheessa, alkaen Harbor Point Apartmentsin viereisestä alueesta ja päättyen 2 Morrisseyyn, joka puretaan uusien rakennusten tieltä.

”Alkuvaiheilla pyritään palauttamaan osia Bayside sivuston tarjota varhaisessa vaiheessa tulvasuojelu ehdotettujen rakennusten ja asentamalla yleishyödyllinen infrastruktuuri, mukaan lukien uusi hulevesien hallintajärjestelmä,” arkistointi sanoi. ”Näihin varhaisiin ponnistuksiin kuuluu myös hankkeen yhteydessä syntyvän katu – /pyöräkaista-ja jalkakäytäväverkoston alkuosien sekä tilapäisen avoimen tilan luominen yleisölle.”

Valmistuttuaan hankkeen odotetaan tarjoavan 13 000-17 000 työpaikkaa ja lisäävän 78 miljoonaa dollaria uusia kiinteistöverotuloja.

Kehittäjät suunnittelevat myös” urban woodlandia”, joka toimisi jalankulkureittinä JFK/UMass-aseman ja Boston College High Schoolin sekä McCormackin yläasteen välillä. ”Uusi katettu Julkinen kävelytie pohjakerroksessa uusien rakennusten pitkin Morrissey Boulevard tarjoaa toisen reitin opiskelijoille Boston College High School aikana kolea sää,” arkistointi sanoi.

Hankkeessa odotetaan myös olevan 12 500 neliötä kansalais -, yhteisö-tai kulttuuritilaa useissa rakennuksissa, jotka toimivat yhteisötaidegalleriana, taidepajoina tai pienenä esitystilana huolille ja puhujien sarjoille.

Osana ehdotustaan kehittäjät ovat sitoneet 10 miljoonaa dollaria Massachusetts Affordable Housing Alliance-järjestölle, joka on voittoa tavoittelematon ja keskittyy Asunnonostajien koulutukseen ja sovittaa säästöt asunnon ostamiseen.

Rakentaminen hanke, joka vaatii allekirjoituksia eri kaupungin ja valtion virastojen, odotetaan käynnistyvän toisella neljänneksellä 2023 ja lopettaa vuonna 2040.

Virtuaalinen kokous” Dorchester Bay City ” projekti, isännöi Boston suunnittelu ja kehitys virasto, on asetettu keskiviikkona, Joulukuu. 15, klo 18.