Brocktonin asukkaita syytetään tappelusta, joka sulki River Streetin Mattapan Squaren yökerhon edustalla.

Macumba latinan omistajat River Streetillä Mattapan Squarella sanovat, että he ovat lopettaneet torstai-illan tapahtumat, joita mainostettiin voimakkaasti Brocktonissa heinäkuisen tapauksen jälkeen, jossa River Street suljettiin ihmisten heittäessä iskuja toisiaan kohti.

Klubin asianajaja William Rehrey kertoi Boston Licensing Board tiistaina, että he eivät olleet koskaan yrittäneet kaupustelu liiketoimintaa Brockton ennen, mutta että kun valtio antoi klubien uudelleen auki jälkeen pandemian, he palkkasivat promoottori rummuttaa liiketoiminnan uusia torstai-illan tansseja.

”Kuten me kaikki tiedämme, yritykset kuten Macumba Latina otti todellinen osuma pandemian,” hän sanoi. ”He palkkasivat promoottoreita ja nämä promoottorit keskittyivät saamaan mesenaatteja tulemaan Brocktonin alueelta. Se oli lisenssinhaltijalle ensimmäinen.”

Torstai, heinäkuu 22, jonka piti olla kolmas tällainen ilta, näytti olevan suuri, Max Fernandes, joka omistaa klubin yhdessä Joao Lopesin kanssa, sanoi: hän sai paljon puheluita pöydistä ja sinä iltana, kuitit olivat paljon ylöspäin. ”Se oli yksi suurimmista yötä Macumba”, hän sanoi, lisäämällä kaksi ennen torstaita oli sujunut ongelmitta.

Mutta asiat menivät pieleen vähän ennen sulkemista, Bostonin poliisi ja Fernandes sanoivat: ensinnäkin, poliisin mukaan, kaksi naista joutui tappeluun klubin sisällä-yksi nainen vastusti toisen puhumista miehelleen, joten hän löi häntä useita kertoja kasvoihin.

Fernandes sanoi, ettei hän eikä Lopes nähnyt naisten tappelevan. Mutta Fernandes sanoi, että kun hän sytytti valot noin kello 1.45 ja 11 portsaria, jotka olivat vuorossa, alkoivat ohjata ihmisiä ulos, kaksi ryhmää aloitti sanallisen Turnajaiset. Fernandes sanoi erottaneensa ryhmät toisistaan, mutta että kun he olivat poistumassa, yhden ryhmän jäsen löi toisen jäsentä.

Kun noin 210 ihmistä sisällä alkoi poistua, taistelut alkoivat puhjeta, aluksi aivan klubin edessä, mutta sitten, BPD Lt. Adrian Troy sanoi, pugilists ” muutti keskelle River Streetiä vielä taistellessaan.”Rehreyn mukaan klubin portsarit onnistuivat hajottamaan joitakin tappeluita kadulla TH eclubista. Kerhoon määrätty partioupseeri, jota avustivat muut Alue B-3: sta saapuneet poliisit, katkaisi muut tappelut, mutta sitten puhkesi lisää. Klubilla kuului ”huutoa”, Troy sanoi. Poliisi ryntäsi paikalle ja keskeytti kahden miehen välisen tappelun yökerhon sisällä.

Rehreyn mukaan vaikka tapaus oli valitettava, kukaan ei loukkaantunut niin paljon, että olisi tarvinnut matkustaa sairaalaan, eikä poliisi tehnyt pidätyksiä. Tärkeämpää: seura ei enää yritä rummuttaa bisnestä Brocktonissa. ”He ovat lopettaneet ylennykset”, hän sanoi. ”He eivät tee tarjouksia Brocktonin alueella ollenkaan.”

Hän lisäsi, että” kaksi torstaita ennen brocktonin alueelta tuli asiakkaita, eikä mitään tapahtunut”, eikä seura odottanut mitään ongelmia. Odotetun suuren yleisömäärän vuoksi Fernandes toi kuitenkin pari ylimääräistä portsaria.

Fernandes myönsi, että Brocktonin yleisö poikkesi hänen tavanomaisesta yleisöstään: ihmiset olivat enimmäkseen alle 25-vuotiaita verrattuna hänen vakioasiakkaisiinsa, jotka ovat tyypillisesti 30-50-vuotiaita.

Lisenssilautakunta voisi päättää kokouksessaan torstaina, riittääkö Brocktonin iltojen Päättyminen vai ansaitseeko tapaus lisärangaistuksen.