BPS kääntää kurssin talviurheilun keskeyttämisestä

UPDATE: keskiviikkoiltana, kun tämä tarina oli lähetetty, Boston School Committee ilmoitti, että yleisurheilun johtaja Avery Esdaile ja Boston Public Health Commission (Bphc), että he antaisivat winter high school Yleisurheilu edetä alkaen ensi tiistaina, Tammikuu. 18.

Kaikki Talvilajit oli pidetty tauolla joulukuusta. 23, 2021, ja piti jatkaa viime maanantaina, Tammi. Tammikuuta, mutta päätös ilmoitettiin 10. 9 että urheilun kilpailukielto jatkuisi toistaiseksi. Sen jälkeen, kun perheet, urheilijat, valmentajat ja muut protestoivat, sekä media Reporter, Boston Public Schools (BPS) käänsi kurssin.

”Neuvoteltuaan Bostonin Kansanterveyskomission kanssa ja viimeaikaisten tietojen perusteellisen tarkastelun valossa Bostonin julkiset koulut ovat innoissaan voidessaan ilmoittaa, että yleisurheilu aloittaa harjoitukset virallisesti uudelleen tiistaina 18.tammikuuta”, luki AD Esdailen kirjeessä. ”Suunnittelemme alustavasti kilpailujen jatkamista maanantaina 24. tammikuuta, jos COVID-19-Aalto paranee.

Opiskelijaurheilijoiden on osallistuttava viikoittaiseen COVID-19-testaukseen koulussa, ja terveellisistä joukkuetavoista, kuten maskista, on pidettävä kiinni.

”Olemme innoissamme kauden jatkamisesta”, kirje päättyi.

Alkuperäinen tarina seuraa alla.

Koska high school urheilu maailma pitää liikkuvan niiden ympärillä, monet Boston Public Schools (BPS) opiskelija-urheilijat on ollut niiden talvikaudet keskeytettiin kolmannen kerran kolmen vuoden aikana. Koulupiiri ilmoitti sunnuntai-iltana jatkavansa lukiolaisten Liikuntakieltoa, joka alkoi joulukuusta. 23 loputtomiin, niin kuin yksityiskoulut Bostonissa ja esikaupunkialueilla jatkavat sesonkiaan.

Ero politiikan vasaroitiin kotiin tällä viikolla tiistaina, kun poikien jääkiekkojoukkueet BC High ja Xaverian kohtasivat Neponset ’ s Devine kaukalossa. ”On olemassa paljon lapsia, jotka voivat pitää pelaa club hockey joukkueet tai vielä pelaa yksityiskouluissa Bostonissa ja silti emme voi”, sanoi Dorchester Sydney Hanlon, vanhempi Co-kuvateksti Boston Latin School (BLS) girls’ hockey team. ”Se on vain isku vatsaan, kun he pelaavat urheilua ympärilläsi ja me emme voi. meidän täytyy vain jatkaa sopeutumista.”

BPS: n viranomaiset aloittivat työnseisauksen hidastaakseen Covid-19: n leviämistä lomapelien ja turnausten aikana. Keskeytyksen oli määrä päättyä maanantaina, mutta bps: n tiedottaja Sharra Gaston sanoi sunnuntaina, että kouluviranomaiset olivat ”tehneet vaikean päätöksen jatkaa nykyistä taukoa yleisurheilussa, joka alkoi talvitauon aikana,” siirto, joka ”priorisoi opiskelijoiden, henkilökunnan ja katsojien terveyttä ja turvallisuutta.

”Jatkamme tilanteen seuraamista ja teemme päätöksiä kuullen Bphc: tä (Bostonin Kansanterveyskomissio), koska Covid muokkaa edelleen kouluvuottamme”, hänen lausunnossaan todettiin.

Dorchesterin Jeremiah Burke High Schoolissa poikien koripallovalmentaja Sean Ryan ja hänen 2019-20 osavaltion mestaruusjoukkueensa oli määrä palata maanantaina kentälle puolustamaan mestaruuttaan kolmen keskeytetyn kauden jälkeen. Virus vaikutti jopa heidän mestaruuteensa, kun Worcesterissa pelattu loppuottelu peruttiin ja he jakoivat tittelin vastustajansa kanssa. Viime vuosi oli lyhennetty. Ei ollut mitään osavaltioturnausta, eikä kovin kummoinen kausi.

Ryan sanoo, että hänen joukkueensa oli ”chomping at bit” jatkaa pelaamista. ”Tähän mennessä olemme pelanneet yhden pelin ja kaksi on siirretty”, hän sanoi. ” minulla ei ole vastauksia niihin. Urheilulla on suuri merkitys kaupungin lapsille, – ja varsinkin koripallolla Jeremiah Burken kaltaisessa koulussa. Monet lapset haluavat tulla tänne koripallon kaltaisten urheilulajien takia. Rehellisesti sanottuna heidän taivuttelemisensa takaisin kouluun ilman sitä on ollut vaikeaa.”

Kuten monet valmentajat ympäri kaupunkia, Ryan sanoi, että hän on kaikki turvallisuuden puolesta eikä sano, että kukaan teki väärän päätöksen. Hän kannattaa taukoa, mutta ei voi myöskään sivuuttaa sitä, että Bostonin muut koulut ja Bostonin yksityiskoulut pelaavat edelleen pelejä turvallisesti. Hän toivoo joukkueensa pääsevän siihen pisteeseen ennemmin kuin myöhemmin.

Joidenkin pelaajien tulevaisuus voi hänen mukaansa riippua siitä, että pelejä on enemmän. ”Koen, että minulla on yksi kaupungin paremmista lapsista juuri nyt, mutta hän on vanhempi eikä pelannut yhtä isoa roolia (vuonna 2020), kun hän oli toisen vuoden opiskelija”, hän sanoi. ”Viime vuonna hän teki paljon edistystä, mutta se oli lyhyt kausi ja maskit ja kaikki, se oli vaikea saada college valmentaja tulla ulos tässä ympäristössä. Joillekin näistä lapsista koripallo saattaa tarjota mahdollisuuden, joka avaa heille ovia päästä yliopistoon. Se mahdollisuus viedään heiltä juuri nyt.”

Katie Nolan, Dorchester asukas ja Boston Latin Academy (BLA) girls’ hockey päävalmentaja, pelkää, että jotkut hänen pelaajat saattavat koskaan saada ”normaali” kausi, kokemus, joka vaikuttaa heidän emotionaalinen terveys merkittävästi.

”Nämä lajit ovat purkautumiskeino päästä eroon koulupaineista ja ulkopuolisista tekijöistä, joten kun ne tulevat kentälle tai jäälle, ne asiat menevät pois”, hän sanoi. ”Se on nyt taas otettu heiltä pois.

”Viime vuonna he saivat vain pelata 10 peliä ja alkoi super myöhään. Tänä vuonna meille annettiin turhaa toivoa, että meillä olisi täysi kausi, Nolan lisäsi. ”Lapset tarvitsevat sosiaalista kanssakäymistä, ja se riisutaan heiltä jatkuvasti. Jos menee muutaman kilometrin päähän Quincyyn tai Miltoniin, he soittavat yhä. Monet bostonilaiset yksityiskoulut pelaavat yhä Bostonissa.”

BLS: n tyttöjen jääkiekkojoukkueen apuvalmentaja Brenna Galvin sanoi, että he ovat erittäin pettyneitä pelikieltoon. Silti hän luottoja joukkueenjohtajat-erityisesti Hanlon ja muiden Dorchester vanhempi varakapteeni Sarah Young-niiden sitkeys ja johtajuutta edessä kaiken.

”He ovat sitkeämpiä ja ovat kestäneet asioita, joita mikään muu joukkue ennen heitä ei edes tarvinnut”, Galvin sanoi. ”He ovat osoittaneet suurta johtajuutta ja se tarkoittaa jotain paljon erilaista 2022…It ne asiat, jotka eivät näy tuloskortissa, – joita nämä nuoret lyövät ulos puistosta. Sanotaan, että kaupunkilaisnuoret on rakennettu eri tavalla, ja uskon niin.”

Sekä Hanlon että Young kasvoivat Dorchesterin Nuorisokiekkoa pelaten ja ovat pelanneet jääkiekkoa BLS: ssä seitsemänneltä luokalta lähtien. Tämän piti olla heidän viimeinen vuotensa, ja he toivoivat voivansa puolustaa mestaruuttaan, jota he ovat pitäneet hallussaan neljä vuotta. Nyt, katsellen sivusta, kun loput pääasiassa lähiökoululaiset jatkavat pelaamista, heidän toiveensa ovat kyseenalaisia. He eivät edes tiedä, pukeudutaanko enää koskaan.

”Meidän on sopeuduttava ajattelutapaan, että pelaamme jokaisen pelin kuin se olisi viimeinen pelimme ja annamme 110 prosenttia jokaisessa harjoituksessa, koska se saattaa olla viimeinen harjoituksemme”, Hanlon sanoi. ”Yleensä kun he sanovat pelata jokainen peli kuin viimeinen tai antaa 110 prosenttia, se on moraali booster. Tällä kaudella se on vain totuus.”

Lisätty Young, ” se on musertava uutinen, koska tämä oli luultavasti viimeinen vuosi aion pelata jääkiekkoa elämässäni, ja se pitää saada lykätään ja pahenee joka päivä. Sitä pelaa koko ikänsä ja odottaa seniorikautta, ja sitten tuntuu, että se on viety pois.”

Dorchesterin asukas ja BLA Girlsin jääkiekkokapteeni Maeve Roche sanoi joukkueen tunnelman olevan hyvin alhainen. ”Sanoisin, että joukkueen tunnelma on se, että olemme hyvin alhaalla, koska meillä ei ole vastauksia siihen, milloin saatamme päästä takaisin, jos koskaan”, Roche sanoi.

Sekä BLS tyttöjen jääkiekko ja Burke poikien koripallo, show on mennyt kilpailijoilleen, ja heidän toiveensa jatkuvasta herruudesta jäällä tai lehtipuita kuihtuu odottaa peli.

”Täydellisessä maailmassa haluaisin aloittaa takaisin huomenna, koska muu osavaltio pelaa nyt”, Young sanoi. ”Ymmärrän sen, mutta olemme ainoa joukkue nyt, joka ei pelaa Dual County League, jonka olemme voittaneet neljä vuotta peräkkäin.”

Lisäsi Hanlon, ” meidän liiga vastustajat eivät odota meitä…juuri nyt, voimme vain katsella sivusta ja toivoa.”

•••

Tammikuuta. 12, kaupunginvaltuutettu-at-Large Erin Murphy lähetti lausunnon toimittaja, jossa hän sanoi ” meidän pitäisi tehdä kaikkensa saada meidän Boston julkisten koulujen Urheilu takaisin raiteilleen.”

”Naapurikaupunkien lapset urheilevat yhä. Monet meidän bps opiskelijat ovat edelleen pelaa urheilua niiden naapuruston athletic organisaatio. Niin kauan kuin noudatamme CDC: n ohjeita, en usko, että meidän pitäisi jatkaa talvitauolla aloitettua taukoa. Boston Public School kids need this outlet for the social and mental health, now more than ever.”