Bostonin koulujen on tarjottava tietoa ja parannettava turvallisuutta, kaupunginvaltuutettu Baker sanoo

Vanhemmat Henderson Upper School ovat tavanneet kahdesti Dorchester kaupunginvaltuutettu Frank Baker kuluneen viikon Port Norfolk keskustella jatkuva huoli koulun turvallisuudesta, johtaa Baker jättää tietopyynnön neuvoston kokouksessa keskiviikkona, Marraskuu. 17.

Baker sanoi, että hän ei usko Boston Public Schools (BPS) käsittelee koulujen turvallisuutta oikein, sekä mielenterveyden majoitusta, ja haluaa aloittaa saamalla virallisen lähtötilanteen tiedot tapahtumista. Hänen mukaansa vanhemmat – varsinkaan ne, joilla on erityislapsia täysosumiskoulussa-eivät ole tyytyväisiä.

Hendersonin Yläkouluyhteisöä järkytti yhdeksäsluokkalaisen väitetty hyökkäys koulun rehtoria Patricia Lampronia vastaan marraskuisena päivänä. 3. Lampron kiidätettiin sairaalaan ja toipuu edelleen kotona.

”Etsimme jonkinlaista suunnitelmaa, jotta tiedämme, että ihmiset ovat turvassa siellä”, Baker sanoi. ”En kannata univormupukuisten poliisien läsnäoloa kouluissa, mutta tarvitsemme sinne jonkinlaisen voiman, joka voi hajottaa tappeluita ja pitää ihmiset turvassa. Vanhemmilta kuulin, että tarvitaan mielenterveysammattilaisia ja koulutettuja ammattilaisia riitojen katkaisemiseen. Totuus on, että kouluissamme on väkivaltaa, emmekä puutu siihen, – enkä usko, että Patricia Lampronin tilanne on hoidettu ollenkaan hyvin.”

Marraskuuta. 17 kaupunginvaltuuston kokouksessa Baker teki virallisen tietopyynnön, joka tunnetaan nimellä A 17F, Bostonin julkisista kouluista. Hän pyytää kaikkia poliisien vastauksia ja sisäisesti käsiteltyjä kouluturvallisuuteen liittyviä vastauksia. Hän sanoi monta kertaa kuulevansa hiljaa tappeluista Madison Parkissa tai muissa kouluissa, mutta mitään julkisesti saatavilla olevia faktoja ei ole.

”Istun sanattomien oppilaiden vanhempien kanssa, jotka eivät voi kertoa vanhemmilleen, mitä heille tapahtui koulussa”, hän sanoi. ”Tunnen syvää myötätuntoa vanhempia kohtaan, joiden lapset loukkaantuivat eivätkä voi sanoa ääneen, mitä heille tapahtui koulussa.”

Hän sanoi, että haluaisi nähdä numerot, ja sitten katsoa, saisiko luvanvaraisen koulupoliisin takaisin kouluihin pitämään järjestystä yllä.

”Se on kuin olisin kysynyt Ylitarkastajalta (Brenda Cassellius), jos etsimme mielenterveysalan ammattilaisia, jotka ovat ristikoulutettuja karatessa ja pukeutuvat kuin Jake State Farm, niin lähdetään siitä”, hän sanoi. ”Tehdään jotain, jotta ihmiset olisivat turvassa.”

Baker totesi väitetty hyökkäys tulee bps on menettänyt yli 2,000 opiskelijat sen ilmoittautuminen tänä vuonna, dipping alle 50,000 ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Bps tiedottaja kertoi toimittaja he työskentelevät sopimuksen kanssa Bostonin poliisi saada yhteisymmärryspöytäkirja (MOU) allekirjoitettu, joka mahdollistaisi polku koulun turvallisuusupseerit saada luvan jälleen – Kun menettää tämän vaihtoehdon viime kesänä.

”BPS ja BPD työskentelevät yhteistyössä yhteisymmärryspöytäkirjan kanssa uuden poliisiuudistuslain seurauksena”, luki bps: n toimittajalle antamassa lausunnossa.