8 Blue Hill Ave. kehittäjille osoitetut kaupunkierät

Blue Hill Avenuen varrella sijaitsevien rakennusten kehittämisessä on ollut paljon hampaankoloja jo lähes kahden sukupolven ajan, mutta on toivoa, että nuo aukot täytetään, kun 8 ensimmäistä kaupungin 30: stä tyhjästä tontista Avenuen varrella on. viisi niistä annettiin nuorelle, paikalliselle kehittäjälle, joka on viettänyt suurimman osan elämästään ajaen tyhjien tonttien ohi.

Viime viikolla Public Facilities Department (PFD) tapasi Department of Neighborhood Development (DND) nimetä kahdeksan erää, jotka ulottuvat Franklin Fieldistä Morton Streetille. PFD päätti yksimielisesti nimetä niistä viisi MATTAPANIN Dariela Villon-Magan omistamalle DAV Consultingille ja loput kolme Habitat For Humanity Greater Bostonille.

Molemmissa suunnitelmissa painotettiin alustavasti kohtuuhintaista omakotitaloa ja kohtuuhintaisia liiketiloja myytäväksi yleisölle viime syksyn esityksissä. Erät olivat osa ” B1 ” – eräryhmää, ja kolme muuta tyhjien erien ryhmää kulki Mattapan Squarelta Grove Halliin vielä prosessivaiheessa.

Nämä siirrot ovat ensimmäinen osa Blue Hill Avenuen toimintasuunnitelmaan kuuluvaa suurta aloitetta, jolla pyritään täyttämään puuttuvia asuntoja ja kaupankäyntiä käytävän varrella – osa tonteista on ollut tyhjillään vähintään 40 vuotta – painottaen niiden antamista paikallisten värikehittäjien käsiin. Toiveena on käyttää olemassa olevia ja uusia yrityksiä rinnakkain suurten tulevien kuljetushankkeiden vallata takaisin vähittäiskaupan ja viihde kohde, joka oli kerran katkottua Blue Hill Avenue ennen käyttöönottoa lähiliikenteen auto matkustaa.

Kaupunginvaltuutettu Andrea Campbell oli yksi avaintekijöistä, jotka ajoivat tyhjien tonttien hajauttamista osana toimintasuunnitelmaa. Hän työskenteli yhteisön kanssa varmistaakseen, että mitä oli rakennettu vastaamaan tarpeita ja että se oli rakennettu Kehittäjät väri yhteisöstä.

”Olin ylpeä käynnistämään vacant lot-aloitteen yhteistyössä yhteisön kanssa ja olen innoissani siitä, että kaupunki jatkaa toimintaansa aktivoidakseen vapautuneita tontteja Blue Hill Avenuen varrella, mukaan lukien paikallisen, mustan naisen johtaman kehitystiimin ja Habitat For Humanity-ryhmän nimitykset, jotka luovat yhteisöllemme sekä edullisia homeownership-että kaupallisia tilamahdollisuuksia”, hän sanoi tällä viikolla ensimmäisen kehittäjänimityksen uutisen jälkeen.

Suurempi Mattapan Neighborhood Council (GMNC) on seurannut huolellisesti prosessia, ja puheenjohtaja Fatima Ali-Salaam sanoi olevansa tyytyväisiä näihin alustaviin tuloksiin. Hän sanoi, että he työskentelivät kovasti DND: n kanssa tarkistaakseen alkuperäisen RFP: n tyhjillä tonteilla varmistaakseen, että paikallisilla kehittäjillä yhteisöstä oli mahdollisuus.

”Loppujen lopuksi haluamme varmistaa, että Blue Hill Avenuelle rakennettu on mahdollisuus nuoremmille kehittäjille, jotka ovat yhteisöstämme ja joilla on mahdollisuus osallistua, koska he eivät todellakaan yleensä saa sitä”, hän sanoi. ”Se on hyvin jännittävää. On jännittävää ihmisiä, joita ei ehkä ole ajateltu ennen-kuten DVM ja Habitat-jotka voivat kehittää kohtuuhintaista liiketilaa ja kohtuuhintaisia asuntoja ja tuoda jonkinlaisen paremman suunnittelun eturintamaan…mitä esiteltiin ei luultavasti ole lopullinen tuote, mutta ehdottomasti mitä se on parannettava.”

35-vuotiaalle Villon-Magalle erät edustavat mahdollisuutta, jota hänellä ei ole tyypillisesti ollut; ne tarjoavat hänelle myös mahdollisuuden tehdä muutos yhteisöön, jota hän on elänyt koko elämänsä. Kasvaminen pitkin Blue Hill Avenue Grove Hall, ja nyt asuu Mattapan, kulkee viisi tonttia nimetty hänen kehittää on ollut jokapäiväistä lapsuudesta.

”Olemme nähneet kaikki nämä paketit, jotka kaupunki on julkaissut lähiöissä ja muualla naapurustossa, ja minä mietin, milloin nämä vapautettaisiin ja jos niitä kehitettäisiin”, hän sanoi. ”Olin innoissani nähdessäni, että olemme vihdoin täällä. Tämä naapurusto on kärsinyt paljon viimeisten 60 vuoden aikana. Blue Hill Avenue oli ennen raitiovaunu-ja bussilinjan liikealue.

”Olen innoissani siitä, että saan tehdä tätä naapurustossani”, hän jatkoi. ”Minulle on annettu tämä mahdollisuus ja haluan varmistaa, että annan mahdollisuuden tässä kehityksessä muille värillisille ihmisille. Toivon, että se on ennakkotapaus siitä, miten paikalliset ihmiset voivat vaikuttaa omassa yhteisössään kehitykseen.”

Tytär maahanmuuttajavanhempien Kuubasta ja Dominikaaninen tasavalta, Villon-Maga sanoi hän osallistui Boston Latin Academy läpi hänen vanhempi vuosi, ja siinä vaiheessa meni kiinteistönhoito. Tehtyään paljon konsultointia yritysten kuten TLee Development ja Oxbow Dorchesterissa, hän sanoi, että osallistuminen projektinhallintaan ja tiimien kokoaminen yhdessä näiden kehittäjien kanssa auttoi häntä päättämään hypätä tähän tilaisuuteen.

Yhdistyminen muiden alueella, kuten Juice Up Café osoitteessa 1290 Blue Hill Ave. ja Musta Pörssi Nubian Squarella, hän toivoo, että kehitys voi laukaista vaurauden uusille asunnonomistajille ja olemassa oleville yrityksille.

Nykyinen DVM-suunnitelma sisältää kahdeksan asunnonomistusyksikköä 80-100 prosentille AMI: stä ja 20 vuokra – asuntoa saman hintarakenteen sisällä kolmessa rakennuksessa-kaikki silmäkulmassa toisistaan 1000-korttelissa Blue Hill Avenuella. Suunnitelmaan kuuluu myös kaksi edullista kaupallista asuntoa, joita myydään alueen yrityksille ja joiden hinnaksi on asetettu 140 000-150 000 dollaria.

Villon-Maga sanoi olevansa innoissaan tavatessaan yhteisön hiomaan suunnitteluaan ja selvittääkseen, mitä alueen ihmiset todella haluavat hänen kehitykseltään.

”On jännittävää olla ensimmäinen, mutta se on paljon paineita varmistaa, että pysyn uskollisena yhteisölleni ja he ovat eturintamassa”, hän sanoi. ”Kaupunki ja valtio ovat puhuneet paljon mustien vaurauden luomisesta. Meillä on ainutlaatuinen asema Bostonissa juuri nyt käyttää näitä tyhjiä paketteja ja kehitystä siihen, mutta tarvitsemme tämän syvän kohtuuhintaisuuden, jotta nämä yksiköt ovat saatavilla yhteisölle, jotta se voi luoda vaurautta.”

Habitat Boston ei vastannut puheluun pyytäen kommenttia, mutta heidän nimettyyn suunnitelmaansa sisältyy 12 yksikköä kohtuuhintaista kotia kolmessa rakennuksessa kolmella sivustolla niille, jotka ovat tai alle 80 prosenttia AMI. Se sisältää myös kohtuuhintaisia liiketilakohteita myös paikallisille yrityksille.

Sanoi DND projektipäällikkö Julio Piliar PFD kokouksessa viime viikolla, ” Habitat Bostonin ehdotus oli edullisin ja tarjosi eniten yhteisön etuja, mukaan lukien kehittämissuunnitelma, joka täytti yhteisön toiveen ottaa kohtuuhintaisia homeownership ja vähittäiskaupan mahdollisuuksia samalla edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta.”
Blue Hill Avenuen toimintasuunnitelman jäljellä olevien tyhjien kaupungin omistamien tonttien kokoukset ovat käynnissä, ja Grove Hall isännöi ensimmäistä istuntoa aiemmin tässä kuussa. DVM: n ja Luontoehdotusten tapaamisia odotetaan keväällä.